Denna vecka så är det det DM som gäller
2016-10-31 12:21
Imorgon Tisdag den 1/10 så kommer Karlstad IBF Ungdom på besök i Vallahallen kl 19:00 för att spela Kvartsfinal i DM Damer.

Karlstad IBF ungdom spelar i DIV 1 västra Svealand och ligger i dagsläget på en andra i taballen med 2 segrar och fyra oavgjord på deras sex första matcher. Så det kommer bli ett riktigt test för våra tjejer denna matchen.

Sedan redan på Torsdag den 3/10 så kommer Skoghalls IBK på besök i Vallahallen kl 19:00 för då spela Åtoondelsfinal i DM Herr.

Skohalls IBK spelar Herr Div västra Svealand och ligger dom just nu på en tredje plats i tabellen efter fem vinter och två förluster så även här kommer det bli ett riktigt tufft test för våra killar.

Så kommer ner både tisdag och torsdag och stötta våra spelare i dessa två DM matcher.