Välkommen till Dam U
Välkommen till Degerfors Dam A. Vi spelar i division 3 och vi har även ett till damlag i föreningen som spelar i division 3. Laget är en mix av äldre och yngre spelare.

Vi tränar på tisdagar tillsammans med Dam A i Stora Vallhallen 20.00-21.30 och på onsdagar har vi en egen träning i Stora Halla (fotbollshallen) 19.00-20.30.

Vill du prova på att spela med oss? Kontakta Veronika Törnqvist på 070-597 31 03.

Tränare för Dam U är Jimmy Edholm.

MOD - VILJA - GLÄDJE
Stora Halla
2020-09-16 09:16
Vi kommer snart flytta träningarna från Letälvshallen till Stora Halla. Troligast är att den första träningen är i Stora Halla den 23 september 2020.

Tills dess tränar vi i Letälvshallen.

Väl mött!
Degerfors Innebandyklubb, 23/09 23:19