Välkommen
Hösten 2019 startar vi ett nytt flicklag för poolspel. Spelarna är födda 2010-2012. Laget är anmält till Grön Pool Nybörjare och vi spelar i Värmlands seriesystem.

De flesta flickorna har spelat innebandy med Knattebandyn tidigare men vi välkomnar även nya spelare. Vi tränar på måndagar i Letälvshallen 17.00-18.00.

Vill du prova på? Varmt välkommen till oss! Vi har både klubbor och glasögon att låna ut tills du har bestämt om du vill vara med eller inte. Medlemsavgiften är 300 kronor då ingår försäkring.

MOD-VILJA-GLÄDJE
Ledare Per-Åke Lindgren
Ledare Veronika Törnqvist
Inställd träning den 16 september
2019-09-13 08:52
Hej! Med kort varsel fick vi reda på att Stora Halla är upptagen på måndag. Möckelngymnasiet har öppet hus. Vi försöker sprida budskapet till alla.

MVH Ledarna
Degerfors Innebandyklubb, 23/09 23:19