All träning i Stora Halla inställd imorgon
2017-10-12 15:01
P0708 och FREDAGSBANDYN INSTÄLLD IMORGON!

Fick tyvärr precis nu besked om att vi inte kan nyttja Stora Halla imorgon. Strömtorps IK har sin stora loppis på lördag och kommer behöva ställa upp bord redan imorgon. Jag vet att det ställer till det för en del av er men vi kan tyvärr inte göra så mycket. Jag har meddelat att jag tycker det är alldeles för kort varsel. Jag har också bett kommunen återkoppla till oss alla helger framöver detta kan inträffa så vi kan hinna planera om vår verksamhet! Sorry!
Medlemsmöte den 29 juni i Folkets Hus
2017-06-19 15:06
Alla medlemmar och föräldrar är kallade till ett medlemsmöte den 29 juni klockan 19.00 i Folkets Hus, C-salen.

Vi kommer bland annat informera om det mobila golvet i Stora Halla. Träningstider, lagen och ledare. Varmt välkommen.

Kallelse till mötet har skickats till alla medlemmars e-postadress. Meddela gärna via kallelsen om du kommer eller inte.

Nya styrelsen
2017-06-19 15:02
Årsmötet tillsatte följande styrelse:
Ordförande: Solveig Torensjö
Ledamöter: Anna Gustavsson, Johanna Olsson, Christian Allén, Lisa Johansson, Peter Persson och Petra Stjernström
Suppleanter: Lisbeth Törnqvist och Bosse Liderfors
Valberedning: Stefan Rubin och Peter Olsson

Kontaktuppgifter hittar du under "Om Degerfors Innebandyklubb" och "Styrelsen"

Styrelsen informerar
2017-05-21 16:16
Igår hade styrelsen ett extra insatt möte med anledning av att beskedet från kommunen om att tillgång till Stora Halla skjutits fram i tiden. Konsekvensen av detta blir att vi inte kan planera träningstider, lägga säsongens matcher och vi får ett moment 22 vad det gäller både spelare, tränare och föreningens organisation.

Tyvärr måste vi därför meddela att förutsättningarna inte längre finns för att spela i division 1 på damsidan. Vi hoppas att vi kommer få tider på ena eller andra sättet så vi kan fortsätta vår verksamhet. Innan beslut är taget i frågan svävar vi i stor ovisshet. Får vi tillgång till Stora Halla bedömer vi att alla lag som redan är anmälda till seriespel ska kunna träna, spela matcher och utvecklas. Skulle vi inte få tillgång till Stora Halla kommer alla tre föreningar som idag kompromissar i Vallahallen beröras. För vår del påverkar det hur många lag vi kan ha i seriespel. Problematiken rör också matchläggningar på helgerna då volleybollen kommer ha fasta tider för sina matcher i Elitserien. De senaste åren har det varit ett stort pussel och arbete med att få ihop alla föreningars matchläggning och detta förändrar flexibiliteten i detta arbete.

Vårt förbund är informerade om situationen och både vi och dom står och stampar i väntan på beslut. Dock är urdragningen av damerna i division 1 ett faktum redan nu eftersom den satsningar hade krävt ännu fler träningstider och matchtider mot vad vi har idag. Att vi inte fick ett besked i torsdags gör att vi inte heller kan fortsätta vårt arbetet med att kontraktera spelare för division 1. Det är alldeles för ovisst och inte schysst att mörka de problem vi har.

I styrelsen har vi under MÅNGA år påpekat bristen av halltider och kvaliteten på golvet i Vallahallen. Detta har vi gjort tillsammans med volleybollen och handbollen och vi kunde i år äntligen se en lösning men också en vilja från kommunen att bemöta våra behov. Tyvärr blev återremitteringen av beslutet droppen som fick bägaren att rinna över. Från att känna en ljus framtid full av hopp där torsdagen skulle bli startskottet för vår förenings framtida utveckling byttes detta snabbt mot förtvivlan och hopplöshet. Sittande styrelse avgår i protest på kommande årsmöte som är den 15 juni. Vi hoppas att vi ersätts av nya personer som med engagemang och driv vill fortsätta bedriva verksamheten. Med ny energi och motivation är inget omöjligt, ibland behövs en förändring i egna leden för att komma vidare. Nya ögon kan se saker på helt andra sätt och komma med nya lösningar. Föreningen har god ekonomi så ekonomiska förutsättningar att driva verksamheten vidare finns. Vill du eller någon du känner engagera er i Degerfors Innebandyklubbs styrelse ta kontakt med valberedningens ordförande Stefan Rubin 070-5140669

Slut gärna upp på årsmötet, mer info kommer.

MVH en förtvivlad styrelse....
Årliga avslutningen
2017-05-15 08:08
På lördag är det dags för den årliga avslutningen där vi samlar alla spelare från alla lag. Dagen börjar 13.00 med lekar och spel med lag som är blandade från alla åldrar. Styrelsen kommer dela ut de årliga priserna och dagen slutar 17.00.

För spelare i seniorlagen kommer det efter 17.00 finnas tillgång till bastun och 20.00 är bowlingen bokad.

Hoppas att du kan komma!

MOD - VILJA - GLÄDJE

//Robin Göransson och Hugo Larsson
Sponsorcup den 22 april
2017-03-24 13:59
Den 22 april arrangerar Degerfors IBK Sponsorcupen 2017! Nu hoppas vi att riktigt många lag anmäler sig och att det blir en rolig och underhållande dag. Inbjudan till alla företag som sponsrat föreningen under 2017 är skickad. Ni spelare som arbetar på företag som sponsrat, håll utkik efter broschyren!